In ziua de 29 octombrie 2017 la ora 10.00 pe unicul teren de golf din Republica Moldova “Merops Golf Park”  s-au adunat amatorii acestui joc nobil la al patrulea Campionat Tudor Golf Cup — 2017.  Asociatia de golf din Moldova a inclus aceasta competitie in lista turneelor oficiale. Este un turneu deschis pentru toti doritorii cu un handicap mai mic de 36.

Din start au fost anuntate conditiile competitiei  Stableford — punctajul se calculeaza aplicand «handicapul» jucatorului.  Participantii au fost repartizati in 3 grupuri («flight-uri” ) si au inceput jocul la 3 cupe simultan.

Timpul a fost partial favorabil jucatorilor, permitand sa fie jucate doar 9 cupe, pana la inceperea ploii.  Fiind un ultim turneu al anului, toti participantii si-au dorit sa demonstreze un rezultat cat mai bun. “Birdie”, “Par”si “Bogey” au fost cele mai des anuntate rezultate la fiecare cupa.

La final, dupa totalizarea rezultatelor, au fost anuntati  si premiati campionii :

Locul 1 – Roman Karpov (Russia) – 29 puncte
Locul 2 – Paolo Baldi (Italia) – 21 puncte
Locul 3 – Anatolii Socolov (Moldova) – 16 punctee

Premiile  pentru cea mai lunga lovitura si cea mai apropiata de flag lovitura i-au revenit lui Roman Karpov.

Dupa ce golferii au realizat o fotografie in grup, turneul a fost declarant inchis.

Participantii au stabilit sa se intalneasca neaparat si la urmatorul turneu Tudor Golf Cup 2018 editia V.  Locul desfasurarii, regulile si premiile urmeaza sa fie anuntate.

Tudor Golf Cup — 2017