9

12 septembrie 2013, în curtea Ambasadei Marii Britanii la iarba verde a găzduit perfect o recepție diplomatică. Într-o atmosferă prietenoasă, Ambasadorul Marii Britanii în Republica Moldova, dl Phil Batson a înmânat solemn jucătoriilor cei mici de golf seturi de golf pentru copiilor, pe care le-a dat Asociația de Golf din Moldova  The Royal and Ancient Golf Club of St AndrewsChiar înainte de începerea tratamentului copiii cu nerabdare au luat crose de golf și au început  instruirea.

În Asociația de Golf din Moldova anterior fusese seturi pentru adulți, dar aceasta limita capacitatea și acuratețea de formare jucatorilor de golf juniori.  Ceea ce este important pentru participarea olimpică al Republicii Moldova (din 2016 Golf devine un sport olimpic la Jocurile Olimpice de la Rio de Janiero).

Pe peluza, în dimineața au fost instalate două graure, la care au foct situate steagurile Mobiasbanca, care pentru prima dată în acest an a sponsorizat turneul MobiasBanca Golf Cup Moldova 2013.

Asociația de Golf și-a exprimat speranța că ambasadorul pe întreaga durată a mandatului său. Și, după cum sa dovedit – Dl. Batson știe cum să joace golf. Trebuie remarcat faptul că ambasadorul britanic anterior a participat la aproape toate instruiți  pe dreyving-Range.

Interlocutorii au discutat despre posibilitatea de a desfasura Diplomatic Golf Cup Moldova 2014, sub patronajul Ambasadei Marii Britanii în Republica Moldova.Ambasadorul a fost invitat pentru a acorda premii câștigătorilor programate pentru 21 septembrie Media Golf Cup Moldova 2013.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
l

www.golfmd.md

Дипломатический прием в посольстве Великобритании в Молдове, посвященный гольфу