La 29 septembrie 2018, la Merops Park Golf Club a avut loc prima Cupa Alpari Golf (Alpari Golf Cup 2018), organizată de cel mai mare broker de forex al republicii. Evenimentul a adunat pe teren peste 20 de jucători de golf din Moldova. Fondul de premiere al Cupei a fost de 30.000 de lei. Veceslav Secrieru și Anatolii Sokolov au marcat 36 de puncte fiecare, însă, conform regulamentului turneului, Veceslav Secrieru a fost desemnat câștigator, fiindcă a parcurs a doilea traseu de 9 cupe mai bine. Maestrul moldovean de golf Alexandru Sirbu a marcat 35 de puncte și a câștigat bronza.
Un premiu special, sub formă de atribute de golf, în valoare de 10.000 de lei, a fost acordat singurei dame-jucătoare de golf Irina Orlova, însă superpremiul – un cec pentru 20 000 de lei – nu a fost cîștigat, pentru că nimeni nu a lovit hole in one la cupa 17.

„Suntem foarte recunoscători pentru clubului de golf – Merops Golf Club pentru cooperarea și asistența în organizarea turneului. Datorită eforturilor comune, am avut un eveniment spectaculos, interesant și util”
– a remarcat compania internațională Alpari.

Alpari Golf Cup 2018