Deja al cincilea an la finele lunii iunie, pe terenurile cluburilor de golf  «Lighthouse Golf & Spa Resort», «BlackSeaRama» și «Thracian Clifs» se desfășoară meciul pe trei terenuri de golf (54 wells) pe litoralul Mării Negre în Bulgaria, pe peninsula Калиакра, pe teritoriul  anticei Frachia, în anturajul minunat și irepetabil al «CAPE KALIAKRA OPEN».
Principiul întemeiat este “Fără Vîrstă! Fără limite!”, oferind posibilitatea de a testa forțele și posibilitățile unui cerc larg de amatori a jocului măreț, golful.
Interesul față de meci este în plină ascendență de la an la an. Reprezentanții a 23 de state au participat la meciurile  «CAPE KALIAKRA OPEN». Mai mult de  600 de sportive în perioada desfășurării și-au încercat puterile pe terenurile șmechere «Lighthouse Golf & Spa Resort», nemărginitele «BlackSeaRama» și stîncile «Thracian Clifs».
Se întîlnesc personae de vîrste diferite, diverse viziuni și culturi, manifestîndu-și cele mai avantajoase laturi sportive atît în  joc cît și în relații amicaleîn raport cu adversarii.
Formatul competițiilor permite tuturor participanților să aplice diverse tactici și manevre strategice de joc și să manifeste rezistență.
Intriga se menține pînă la ultima clipă, de regulă, învingătorul este stabilit prin meci suplimentar paly-off.

Bulgaria – CAPE KALIAKRA OPEN