Președintele Asociației de golf în RM dl Ostapenko Roman și Vice-presedintele pe marketing al Asociației de golf în RM dl. Sidorenco Pavel au făcut o vizită oficială la Ambasada chineză în Moldova. Ambasadorul Republicii Populare Chineze, Zhang Yinghong, a fost o gazdă foarte ospitalieră și în cele mai bune tradiții chinezești, a servit oaspeții cu renumitul ceai chinez.
Scopul vizitei conducerii Asociației de golf din Moldova la ambasadă, a fost prezentarea unei diplome comemorative pentru contribuția la dezvoltarea golfului în Moldova.
Părțile au discutat despre posibilitatea contribuției investitorilor chinezi la infrastructura de golf din Moldova. Chiar atunci în perioada 2 aprilie – 4 aprilie a fost o delegație de antreprenori chinezi în Moldova. Întâlnirea a avut loc într-o atmosferă caldă.
Republica Populară Chineză este un partener strategic important și de încredere al Republicii Moldova, unde, împreună cu proiecte de infrastructură mari, se implementează cu succes proiecte de golf grandioase, cum ar fi Mission Hills: cel mai mare club de golf din lume.

Vizită oficială la Ambasada Chinei în Republica Moldova